Moja košarica

 

0

Na seznamu povpraševanj ni izdelkov.

 
 

<<< NAZAJMoja košarica

Na seznamu povpraševanj ni izdelkov.

 
 

Opombe k naročilu:

NAROČANJE: Vaše naročilo bo poslano preko elektronske pošte na naš e-naslov temark@temark.si. Na osnovi vašega naročila vam bomo poslali predračun.

DOTISK NA NAROČENA DARILA: Pri naročanju dotiska je nujno natančno in razumljivo navesti vse potrebne podatke in vrsto tiska. Najmanjša količina daril za tisk je 50 kosov. Na potiskane artikle ni možna reklamacija.

PARITETA: Darila v neto vrednosti nad 300€ dobavimo kupcu brezplačno, sicer kupec krije stroške dostave po ceniku objavljenim na spletni strani.

PLAČILNI POGOJI: Način plačila naročenih daril je po predplačilu ali virman 15 dni ob kvalitetni garanciji.

KONČNE DOLOČBE: Morebitne reklamacije upoštevamo v roku 15 dni po prejemu blaga, na podlagi reklamacijskega zapisnika. Pridržujemo si pravico do spremembe cen in morebitnih napak na spletni strani. Možna so manjša odstopanja tako po barvi, materialu ali dimenzijah.

DARILA Z ŽIVILI hranite v suhem prostoru na temperaturah med 5°C in 15°C oz. tako kot piše na deklaracijah. V primerih nepravilnega hranjenja daril, reklamacija le teh niso možne.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.