<<< NAZAJ Zastave

Zastave

 Koda: 1000   NOVO !!!

Zastave predstavljo kakovosten in cenovno izjemno ugoden izdelek, s katerim se lahko organizacije odlično predstavijo svojim strankam. Pri nas lahko naročite državne, občinske, podjetniške, zastave za društva ipd. Lahko vam naredimo zastavo po vaših željah (poljubna oblika in velikost).

Zastava je izdelana iz vrhunskega in za zastave najbolj primernega materiala, 100% polyestera, ki omogoča zastavi njeno osnovno lastnost plapolanja in mehkobe. Material je potiskan s pomočjo digitalnega tiskalnika, nato pa se barva s posebnim sublimacijskim postopkom toplotno in parno obdela na temperaturi 125°C, kar omogoča zastavi odlično odpornost na atmosferske vplive in hkrati podaljša obstojnost barve. Zastava se konfekcionira in zašije za vsako vrsto drogov oziroma v skladu z namenom njene uporabe, po navodilih stranke (karabini, žep na vrhu, vrvice, trakci).

dimenzije zastav:

  • dim. 140 x 70 cm (cena, 19,65€ +ddv)
  • dim. 200 x 100 cm (cena, 49,90€ +ddv)
  • dim. 300 x 100 cm (cena, 69,80€ +ddv)
  • dim. 400 x 100 cm (cena, 94,40€ +ddv)

Lahko vam naredimo tudi zastavo po vaših dimenzijah !!!

 
 
 
 

Pomoč

V primeru dodatnih informacij
nas pokličite na:

  • 040/ 20 50 91 (24/7)

Izkoristite možnost INFORMATIVNE PONUDBE, ali nam pišite na  temark@temark.si


Vsa nova darila si lahko pogledate v zavihku NOVO.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.